TOLOSANA I – DAG 19

Start byDonneville til Toulouse til København
Dato25. april 2019
Vejr+15C – 22C  let skyet
Højdemeter op50 m
Højdemeter ned50 m
Sværhedsgradlet
Afstand gået i dag22 km
Afstand gået i alt417 km
Toulouse har ca. 500.000 indbyggere og er hjemby for Air Bus, hvilket er svært at undgå at bemærke. Rigtig storby med hvad deraf følger. I Toulouse gamle bymidte er Cathedrale Saint Etienne, blev opført over 200 år fra det 1300 århundrede. En spartansk udsmykket katedral. Europas største katolske kirke Basilique Sant-Sernin ligger tær ved katedralen og er et besøg værd. Floden Garonne løber gennem byen. Jeg vandrede få hundrede meter af landevejen og vandrede derefter ned mod Canal du Midi og fortsatte vandringen langs kanalen faktisk helt ind i Toulouse by. På grund af en renovering langs cykel/og vandrestien på højre bred, måtte der tages en krydsning til venstre bred. Den er sædvanlig sti og gav et andet forløb. Mange af husbådene ligger på venstre bred og der er ligeledes en større havn, hvor der ligeledes ligger mange husbåde. Når man kommer ind i byen overgår begge sider til en promenade, hvor det ofte er mulig at dreje af og vandrede op i selve byen. Der er ingen overnatning i Toulouse i forbindelse med denne pilgrimsvandring, da jeg tager direkte i lufthavnen samme dag. 

Skriv et svar