OLD WAY – DAG 8

Start ByWinchelsea til Ham Street
Dato6. november 2022
Vejr+10C – 13C regn/regn/regn
Højdemeter op100 m
Højdemeter ned84 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag24 km
Afstand tilbagelagt i alt115 km

På et tidspunkt i dag troede jeg, at jeg var kommet under en bruser med tøj på. Så meget regnede det på et tidspunkt og så voldsomt, at dråberne sprang mindst 10 cm op fra vejbanen, når de faldt der. Alt det tøj jeg havde på i dag inkl. sokker og vandresko blev drivvådt. Jeg kunne hælde vand ud af vandreskoene. Jeg har vandret 24 km i regn og stået næsten 1 time i regn ved et ikke overdækket busstop og ventet på en togbus, der skulle transporterer mig fra Ham Street, hvor jeg sluttede dagens vandring fra Winchelsea til storbyen Asford i Kent for at overnatte der. På grund af den megen regn, var det ikke tilrådeligt at vandre ude i marsken. Derfor benyttede jeg Royal Military Road der ligger ved siden River Rother, som i dagens anledning var godt fyldt med vand. Første stop var 6 km i Rye, der er en gammel borgby med et smukt gammelt centrum. Herfra 10 km på landevejen langs floden til Appeldore med en mørk og lidt trist kirke fra 1300 tallet – videre igen på lokalveje 8 km med ganske lidt søndagstrafik over Appeldore Heath og igennem en anden lille flække Kenardington til stationsbyen Hamstreet. Hamstreet er sidste station inden Asford med tog 9 min. I dag dog togbus fordi togpersonalet trejker. Ashford Kent er på størrelse med Ålborg. Herfra kan man rejse med Eurostar hurtigtoget igennem tunnellen under Den Engekske Kanal til bl.a. Paris. Som nævnt regn hele dagen. Men mildt i vejret op til +13C. Nu er tøjet hængt til tørre og så er det kun at håbe det er på vej mod at være tørt i morgen kl. 9.00 når jeg tjekker ud for at tage toget retur til Ham Street. For i morgen kører det første kl. 9.25 fra Ashford. I morgen overnatter jeg i Hythe.

Skriv et svar