BIRGITTALEDEN – DAG 4

Start byLjungsberg til Frännebro
Dato21. juli 2021
Vejr+30C sol / sol
Højdemeter op66 m
Højdemeter ned62 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag25 km
Afstand tilbagelagt i alt108 km
Det varme vejr fortsætter ufortrødent. Op til +30C og sol fra en skyfri himmel. I dag vandrer jeg næsten 20 km langs Götakanalen venstre side af kanalen, hvor slæbestien ligger og idag udlagt som en dejlig velholdt grussti frem til Borensberg.
Da jeg startede ud i morges ved 7 tiden, havde jeg stien de første 15 km mere eller mindre for mig selv. Stille og roligt, nogle få cyklister og sejlbåde. 
Borensberg er et stort sommerområde ud til Motala Strøm, så de sidste 5 km, var horder af turister på lejede cykler, motionister og andet godtfolk. De stakkels får der lå og hvilede sig i middagsheden måtte flytte sig, når turisterne kom for tæt på dem.
Svenska Kyrkans mange kirker, rummer stor variation og byggestiler og byggeår. Björkhällakyrken i dag er indviet i 1988 og er meget moderne. Kirken ligger på byens bakkeside og i den modsatte ende af byen i forhold til forløbet af Birgittaleden.
Jeg skulle dog vandre lidt længere i dag og efter i alt  25 km er jeg indlogeret på et Konference og Event Hotel midt ude i det bare landskab. Nyt dejligt hotel. Og så er der bl.a. motorbane og kæmpe haller til den kommercielle del. Eneste minus er at jeg selv skal stå for aftensmaden. Tun i olie og brød. Som dessert en croissant  Men det er prøvet før.
Jeg overnatter på Torpa Gaard Konference og event Hotel ved Frännebro. Jeg betaler for overnatning inkl. morgenmad SEK 1.000.

Skriv et svar