OLD WAY II – DAG 4

Start ByWillingdon til Hestmonceaux
Dato14. september 2022
Vejr+18 C – +22 C regn/regn
Højdemeter op37 m
Højdemeter ned48 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag23 km
Afstand tilbagelagt i alt49 km

Det en af de her dage hvor man bander og svovler over vejret og helst være vandring foruden. Det startede i nat med at jeg vågnede, fordi det regnede så voldsomt. Det gjorde det så også da jeg stod op kl. 6.00 og det gjorde så alle 23 km. Det regnede cats & dogs, eller som vi siger – det stod ned i stænger. Jeg var drivvåd inde som ude da jeg ankom til mit overnatningssted i Herstmonceux (udtales: hørstmunzuu). Navnet er på et slot i nærheden. Old Way opgav jeg at vandre på i dag, da jeg skulle vandre gennem et marskområde med vandløb og kanaler. Men man er vel opfindsom. Brugte GoogleMaps cykelruter og det viste sig at være alletiders. Fast grund og underlag under fødderne hele vejen. National Cykelrute 2 og lidt på nogle lokal veje. I alt mødte jeg10 biler, måske på grund af vejret. Men ud over marskområdet kom jeg. Når det regner så meget, så har man ikke meget lyst til hive mobilen op af en lomme inde under regnfrakken for at tage billeder. Og kirker bliver I heller ikke belemret med bortset fra 3. Den første er den lokale kirke i det gamle Willingdon og den næste er Lower Willingdon distrikt kirke og den sidste i Poolgate Den første var åben og med den unge præst fik jeg en snak og en hilsen til at lægge ind i mit pilgrimspas. Den anden store kirke var desværre ikke åben. Og ligeledes den i Poolgate. Nu sidder jeg her på mit overnatningssted uden på landet på en ås med udsigt over marskområdet og tro det eller ej – nu skinner solen. Jeg overnatter i et B&B der er et Manor house fra det 16. århundrede, der er smukt renoveret og smagfuldt indrettet – Clevers Lyng – og med en utrolig venlig ældre kvindelig ejer. Da hun hørte jeg ikke havde fået frokost og da der ikke serveres aftensmad, lavede hun en bakke med lækre sandwichs, hjemmepresset æblemost m.v. Her kom jeg drivvåd til et så utrolig venligt sted med en venlig været. Det hæver humøret.

Skriv et svar