CAMINO INGLÉS – DAG 3

Start ByBentanzos til Hospital De Bruma
Dato25. maj 2015
Vejr+25C sol
Højdemeter op480 m
Højdemeter ned140 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag30 km
Afstand tilbagelagt i alt81 km
Det er en af de dage, hvor alting ikke sker som forventet. I Hospital de Bruma, er eneste overnatningsmulighed et albergue. Den næste overnatningsmulighed ligger 8 km længere fremme, men jeg ved ikke om dette B&B er optaget. Og faktisk har jeg heller ikke lyst til at vandre de 8 km. Så det bliver alberguet. Det er i øvrigt også flækkens eneste attraktion. Ikke engang en bar.
Den anden forventning, der ikke blev opfyldt var dagens distance. Den er næsten 3 km længere end guidebogens oplysning. Og det virker faktisk træls. Landskabet er dette bølgende galisiske bakkelandskab med mange spredte bebyggelser med kort afstand imellem. Alberguet er få år gammelt og indrettet med 26 senge. Bad og toilet skal man over til gennem gården. Der er 15 andre pilgrimme og det undre mig, da jeg ikke synes at have mødt meget andet end 3 spanske venner, der får kørt deres rygsække til næste overnatning, en østriger med hvem jeg i dag har slået følge, en koreaner og en fransk kvinde. Men sådan er det jo, vi mødes ved overnatnings stedet eller en bar på vejen og går så i øvrigt i hver sit tempo under dagen. Aftensmåltidet kommer fra baren i den nærliggende by og er en sædvanlig 3 retters pilgrims menu. Den er i øvrigt ganske udmærket og indtages i fælleskab med de øvrige pilgrimme. Ja, vejret er stadig fantastisk. Igen disse +25 C fra en skyfri himmel. Det vejr er bare så fantastisk flot.

Skriv et svar