CAMINO FRANCÉS – DAG 13

Start ByArzua til O Pedrouzo
Dato24. maj 2021
Vejr+10 – +18C overskyet / sol
Højdemeter op241 m
Højdemeter ned356 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag21 km
Afstand tilbagelagt i alt307 km
O Pedrouzo er den sidste større overnatningsby for os pilgrimme, ligesom Arzua i går - en lidt kedelig by fyldt med overnatningssteder, restauranter og caféer m v.
Og som i går, så er der ikke meget liv i byen. Der er fortsat ikke mange pilgrimmene på caminoen. Så desværre er mange af de traditionelle pilgrim faciliteter fortsat lukkede og at få de 2 daglige stempler er lidt vanskeligere end sædvanligt.
Caminoen er forsat bakket i dette skovrige hjørne af Galicien, hvor der samtidig ikke er langt mellem samling af huse og flækker. Og når, det er køligt og lidt fugtigt er lugten af eukalyptus overvældende og giver frisk næse.
Vejret har været overskyet og med lidt støvregn ind imellem.
Der har været medpilgrimme, som har vandret uden om mig i dag, men jeg synes ikke jeg har mødt mange. Det er jo også mandag og nogen spaniere er måske taget hjem og venter til næste weekend med at vandre de/den sidste etaper.
Jeg er ved at være lidt utålmodig med at komme til Santiago, men for mange dage i en by jeg har været i mange gange, er heller ikke så tillokkende.
I O Pedrouzo overnatter jeg på Pension 9 de Abril. hvor jeg har et værelse med eget badeværelse. I nærheden er der et supermarked, hvor jeg køber ind til kold aftensmad og til morgenmad.
Resten af dagen og aftenen er det afslapning.
For overnatningen betaler jeg €45.

Skriv et svar