KLOSTERLEDEN -HJEMREJSEDAG

Start byVadstena til Holbæk
Dato16. oktober 2020
Vejr+4C – +11C    overskyet
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværdhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt84 km
I hotellets resturant/cafe indtog jeg morgen mad inden jeg starter min hjemrejse. Jeg kører mod syd til Ödeshög og derfra kører jeg forbi Omberg og videre langs med Vättern. Ved Ödeshög køres ind på E4 syd. Der er ikke megen trafik. E4 forløber fra Stockholm og til Hälsingborg.  Det er lidt køligt her til morgen men selv om det er overskyet er det klar luft og derfor er der en flot udsigt til søen, der ligger til højre. Jeg kører ud omkring 8.30 og har ca. 5 timers kørsel foran mig og dermed vil jeg være hjemme omkring kl. 14.00. For ikke at køre samme vej retur som jeg kørte op til Vadstena kører jeg fra motorvejen ved Markaryd og ind på rute 117 mod Hässleholm til Midtskåne og videre derfra over Höör videre ned til Lund og mod Malmö. Ruten er lidt kortere, men er tidsmæssig længere. Jeg skal nemlig på min vej hjem besøge min Svenske rejsekammerat - Stefan - der bor i Höllviken ved Trelleborg. Stefan har jo været med på mine pilgrimsfærde i Armenien og Georgien.

Skriv et svar