OLD WAY – DAG 7

Start ByWinchelsea til Winchelsea
Dato5. november 2022
Vejr+12 -15 C overskyet / regn
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt91 km

Det var en hviledag jeg ikke havde forventet på grund af min rygsæk ikke var med flyet. Så jeg benyttede dagen til, på forsikringens regning at tage på indkøb i den nærmeste “større” by – Rye. Rye ligger på en lille bakke midt ude i marsken og er ret pittoresk. Trist jeg ikke havde tid til at gå på opdagelse i den i dag. men jeg skal vandre igennem den i morgen. Det var regnvejr fra morgenstunden, så jeg valgte at bestille en taxa til at køre mig de 6 km til Rye og lade taxaen vente på mig mens jeg handlede ind. Jeg manglede oplader til mobiltelefonen, tandbørste og tandpasta, barbergrej og barbercreme, et par sokker, en langærmet t-shirt, et par underbukser og en regnfrakke. Winchelsea er ikke ligefrem den mest interessante by i regnvejr og på en lørdag, så det endte med, at jeg sad skiftevis på værelset og i hotellets restaurant det meste af eftermiddagen – og ventede på besked om, hvornår jeg kunne regne med at modtage rygsækken på hotellet. Hen på eftermiddag indløb et SMS om at den ville blive leveret mellem kl. 18.00 og kl. 20.00. Jeg ville gerne se den før jeg troede på det. Men faktisk kom kureren med rygsækken kl. 19.45. Hvilken glæde. Så kunne jeg morgendagen efter plan B vandrede de 23 km af Royal Military Way mod Ham Steet og overnatte i Ashford. Jeg var udfordret af, at der netop de dage var varslet jernbanestrejke, da jeg skal med tog fra Ham Street til Ashford for at overnatte der. Men Jernbanestrejken sluttede inden den kom i gang, men der er uregelmæssige togtider, men håber på at der er enten togbus eller lokal bus. Så nu fejrede jeg de gode nyheder med en cappuccino og chokolade kage med is her på hotellet.

Men det var sådan lidt af en øv-dag.

Skriv et svar