VIA DE LA PLATA I – DAG 7

Start byZafra til Villafranca de los Barros
Dato8. oktober 2014
Vejr+23 – + 25C – let overskyet
Højdemeter op220 m
Højdemeter ned420 m
Sværhedsgradmedium
Afstand tilbagelagt i dag21 km
Afstand tilbagelagt i alt179 km
Da dagens vandring ikke er så lang, kom jeg først afsted omkring kl. 8.00 også fordi jeg måtte vente på at hotellets bar blev åben, så jeg kunne få morgenmad.

Den traditionelle morgenmad består af 1 eller 2 stk. toastet brød afhængig af størrelse, smør, marmelade, 1 kop te og en Zumo - friskpresset appelsinsaft.
På den måde får du et godt måltid, der kan holde mange kilometer, der er kulhydrater, fyld i maven og væske nok til de første kilometer.
Igen vandring i landbrugsland. Ikke de store indtryk og ned fra et lille pas med en hældning på 14%. Det er faktisk stejlt. Resten af turen er faktisk flad.
Spurgte på vejen inde i byen efter hvor der var et hotel. Fik åbenbart kontaktet en person, som havde noget at gøre med pilgrimsarbejdet, for han var meget ihærdig for at overbevise mig om, at jeg burde bo på det lokale albergue.
Men han viste dog vej til hotellet. Det lå så i øvrigt på det næste hjørne.
Fik i dag købt ind til morgenmad og frokost, da der ikke er nogen muligheder for at få noget som helst mellem start og slut.

Villafranca de los Barros
 
Byen er en moderne handelsby uden de store seværdigheder bortset fra en smuk hvid kirke, der ligger ved udgangen fra byen.
Byen har 13.000 indbyggere og ligger lige midt i Extemaduras vinområde og olivenområde.
Byen har flere store vin fabrikker og olivenoliefabrikker og er områdets centrum for handel med vin og olivenolie.

Skriv et svar