OLD WAY I – DAG 3

Start ByHavant til Chichester
Dato21. oktober 2021
Vejr+ 16 C sol / sol
Højdemeter op40 m
Højdemeter ned11 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag25 km
Afstand tilbagelagt i alt72 km
Hvad dagen i går manglede af stilhed og ro, naturoplevelser, kulturminder, sjove og spændende møder med mennesker, solskin og lyst sind, kom til overflod i dag.
Old Way følger i dag kysten op og ned mellem fjordene for til sidste for mig at ende i den gamle katedralby Chichester lidt inde i landet.
Hundelufterne var tidlig oppe for at lufte deres hunde langs stranden og på digernes smalle stier. Det gav anledning til mange snakke om, hvor jeg skulle hen og hvorfor. Hyggeligt. 
Flotte udsigter på 20 km stier, dog ikke helt uden udfordringer med at finde ret rute. De lokale var til overmåde hjælpsomme.
Vandringen gik langs vandet mellem Langstone og Hayling Island, videre mellem Emsworth og Thorney Island og Bosham Næs og ind i landet til Chichester.

Ved slutningen - omkring 19,9 km langs kysten fik jeg et problem. Pilgrimsvejen stoppede 100 m før jeg skulle op på en lokal vej. Der var vand på 1 m dybde på grund af tidevand. Jeg måtte vandre 1 km retur og fandt over en lille bro over en lille å en indgang til et stort hus have.
Jeg sneg mig langs bevoksningen for at komme ud til den lokal vej på den anden side af huset, men blev råbt an af en yngre dame, som klart lod skinne igennem, at jeg var på privat grund.
Det endte imidlertid i et hyggeligt møde med, at jeg blev budt på the og småkager og fik en lang snak med hende og hendes mand om langdistance vandring, som de yndede i deres ferier og deres tanker om at vandre Camino Frances og mine råd til dem om det. Fantastisk eftermiddag. de sidste kilometer ind til Chichester var på fortovet langs indfaldsvejen. 
På vejen til det bookede hotel i den modsat ende af byen besøgte jeg Chichester Cathedral, der er imponerende med 2 korgange og med sidekappeler. et moderne, men utrolig smukt tæppe mellem hovedalteret og korgangen bag.
Ved besøget fik jeg en sticker fra katedralen i mit pilgrimspas. En moderne måde at få stempel på.

For at komme til mit overnatningssted skulle jeg vandre gennem Chichester centrale bydel og ud til et megacenter med supermarkeder og andre storbutikker. Imidlertid ligger hotellet ud til Old Way.
En god dag må slutte med et godt bad og et lækkert måltid en god seng.
For overnatning på - Chichester Park Hotel - betalte jeg inkl. morgenmad £ 68.

Skriv et svar