VIA DE LA PLATA I – SALAMANCA I

Start bySalamanca til Salamanca
Dato22. oktober 2014
Vejr+23C sol
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt536 km
Dagen er startet som en ren turistdag. Stod sent op og fik morgenbuffet på Paradoret. Efterfølgende fik jeg opdateret denne hjemmeside. Ved middagstid gik jeg til den nye katedral for at se den. Den er imponerende og virkelig en skøn katedral. Derefter var det tid til at tage en tur til den nye bydel for at handle nogle småindkøb.
Til aften kl. 19. har vi sidste pilgrimme sat hinanden i stævne igen for et fælles aftensmåltid og så bliver det spændende at se hvor mange som kommer.

Salamanca
 
Salamanca er en storby med hvad der hører sig til af moderne transport, moderne kontorbygninger, shopping arkader, stormagasiner, men også præget af en bykerne med gågadesystem især omkring katedralerne og universitetet, hvor også der turistmæssigt er flest restauranter og småbutikker, der betjener turisterne. Og så er der selvfølgelig den fantastiske plads - Plaza Mayor. Desværre er der netop som jeg ankom gang i en opstilling af boder på hele pladsen i anledning af en eller anden byfest

Skriv et svar