VIA DI FRANCESCO – DAG 18

Start byPontecelli til Moterotondo
Dato13. juni 2017
Vejr+40C sol / sol / sol
Højdemeter op690 m
Højdemeter ned871 m
Sværhedsgradhård
Afstand tilbagelagt i dag33 km
Afstand tilbagelagt i alt371 km
MONTEROTONDO
Jeg er nu tæt på Rom, hvorfor jeg er ude i forstæderne. Monterotondo er en moderne by, der har ca. 40.000 indbyggere. Byen er i øvrigt en katedralby. Imidlertid fik jeg ikke besøgt hverken byen eller katedralen, da jeg overnatter på hotel lidt uden for byen og på selve pilgrimsruten.
DAGENS VANDRING
Der for en djævel i mig og jeg besluttede at vandre sådan jeg kan vandre ind i Rom i morgen. Så det blev 33 km lang vandring i et ualmindeligt varmt vejr, midt på dagen op til + 45C og det er rigtig varmt. Og nok en af de varmeste dage.
Jeg er også blevet godt solbrændt over mod endda over mod at blive rød i huden.
Selv i dagens vandring var der en god højde forskel og dermed igen højdemeter.
I dag mødte jeg 2 tyske kvindelige pilgrimme på en stejlbakke, hvor de holdt pause i heden. Ellers har jeg ikke set pilgrimme de sidste man ge dage, sikkert fordi jeg går lidt mine egne veje.

DAGENS OPLEVELSER

Nu hvor der vandres tæt på rom og ude i forstæderne, er der trafik på vejene og der vandres også moderne bebyggelser, hvor der også er cafeer og restauranter, så der er rig mulighed for at få noget at spise og drikke og tanke op til resten af dagens vandring.
Det er fortsat et lidt bakket landskab og der mikses mellem asfaltveje - mest af - og markeveje samt lidt stier.
Jeg besluttede at jeg vil være på Peterspladsen i morgen, så derfor tog jeg en god dags vandring i dag.
Der var kun en enkelt kirke, at besøge og den var ganske interessant med moderne kalkmalerier.

DAGENS OVERNATNINGSSTED

HOTEL STAR***

Et mordene turist hotel med pæn standard.
Enkelt værelse med badeværelse - alt rent og nydeligt og velpasset.
24/7 reception - café og restaurant.
Sød og venlig betjening.
Overnatning uden morgenmad € 51.

Skriv et svar