CAMINO DEL NORTE – HJEMREJSEDAG

Start By Santiago til Madrid til København
Dato19. september 2013
Vejr+15C – +22C
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt860 km
Hotellerne beliggende tæt til lufthavne har alle en shottlebus ordning der er inkluderet i værelses prisen og den afgår ca. hver halve time. Så det er nemt at komme til lufthavnen, det tager ca. 15 min. med bussen.
Da jeg skulle aflevere min rygsæk ved bagage drop opstod der straks et problem. Jeg havde ingen kvittering for at jeg havde betalt min flybillet, jeg havde kun fået udleveret mit boarding card. Så jeg blev henvis til serviceskranken hos Iberia Express. Igen sødt og hjælpsomt personale, der lidt efter fik udredet problemet og fik skaffet en kvittering. Problemet havde været at IT systemet ikke havde sendt med mail nr. 2, som indeholder bekræftelse på købet og en kvittering som jeg via min telefon kunne præsentere ved bagagedrop. Men nu var alt klart og fik afleveret min rygsæk, så den kunne komme med flyet hjem.
I Københavns Lufthavn hente Susanne mig sammen med hund Teddy (Bichon-Friche) - så der var stor velkomst.

Skriv et svar