CAMINO DE MADRID – DAG 2

Start ByTres Cantos til Soto del Real
Dato1. maj 2021
Vejr+16C -+20C sol – let overskyet
Højdemeter op319 m
Højdemeter ned116 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag26 km
Afstand tilbagelagt i alt52 km
Det har været lidt vanskeligt at finde egnede overnatninger i området, dels er det weekend og mange fra Madrid tager i weekenden op i bjergene for afslapning og vandring og dels er det et spørgsmål om afstand.
Jeg er  nu efter 26 km kommet til Soto del Real, der ligger uden for Camino de Madrid og det gør, at jeg i morgen må vandre 6 km retur til Camino de Madrid.
Sierra de Gurdurama er nu kommet truende nær og ser godt nok udfordrende ud. Der er sne på toppen. Men det er først i overmorgen jeg skal over.
I dag var en del af vandringen på en supercykelsti. Og jøsses, om der er ikke mænd i  lycra i alle størrelser, der skal præsterer hvor hurtigt de kan køre.
Derefter var det ellers en smuk vandring ud igennem en flad terræn på en jævn grusvej, hvor bjergene kom nærmere og nærmere. På vandringen var der udsigt til Embalse de Manzanares el Real o de Santillana, der er en kunstig sø.
derudover var der også udsigt til meget stort fængselskompleks.
Dejligt vandrevejr med letskyet blå himmel og sol i en skøn blanding og 16-20C.
Vel ankommet til mit overnatningssted Gran Hostal Asador de Soto bestilte jeg varmt mad til frokost i hostalets restaurant. Et dejligt måltid.
Da jeg ville starte tidligt ud næste morgen bestilte jeg en picknick bag som erstatning for morgenmad. Det blev lovet den skulle stå ved min værelsesdør.
Senere hen på aftenen gik jeg en tur ind mod byen og som sen aftensmad købte jeg en pizza.
For overnatningen inkl. erstatningen for morgenmad betalte jeg €45.

Skriv et svar