CAMINO FRANCÉS – 2013 – HJEMREJSEDAG

Start BySantiago de Compostela til Madrid
Dato9. april 2013
Vejrregn / regn
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt326 km
Vi bestilte i går en lejebil til at køre til Madrid - det godt 500 km fra Santiago til Madrid. Det var selvfølgelig en lidt anderledes måde at komme til Madrid på, men vi har besluttet at blive 3 dage i Madrid og se byen, da ingen af os tidligere har været turist i Madrid.
Det er en lang køretur igennem Mesetaen, men så får vi set hvordan regionen er fra Galicien til Madrid.

Vi bliver 3 dage for at besøge og se Madrid og vi har været rundt og se byen og spise og opleve livet der. Madrid er godt nok stor og med imponerende bygninger.  Vi har taget en tur med Sightseeing bussen rundt i byen for at se seværdighederne. Vi har også benyttet dagene til lidt shopping.


Peter havde fødselsdag den 9. ds. og han skulle jo have en fødselsdagsgave. Og vi skulle have lidt spansk mode med hjem.

Skriv et svar