CAMINO DE INVIERNO HVILEDAGE

Start bySantiago til Santiago
Dato18. august 2017
Vejr+ 30C – +35C sol
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt191 km
Hvordan slår man 3 dage ihjel i Santiago, når man har været der flere gange tidligere og har stort set besøgt alle de religiøse steder og mange at de øvrige turistattraktioner, cafeer og restauranter. 
Det blev nu heller ikke til så meget, da jeg var medicineret, for at få bugt med det maveonde jeg havde fået.
Noget af tiden var at slumre og hvile lidt på hotel værelset.
I øvrigt havde jeg indlogeret mig på et lille hyggeligt hotel, som ligger ikke så langt fra postkontoret og ud til et lille hyggeligt torv.
Når jeg så endelig tog mig sammen til at gå ud, hav de jeg ikke langt til kvarteret, der flittigt bliver besøgt af de indkomne pilgrimme. Og det var hyggeligt at overvære denne brogede skare af "slidte" pilgrimme.
Den obligatoriske messe overværede jeg begge dage og var så heldig at den ene dag blev det store røgelseskar "botafumeiro" svunget gennem katedralrummet.
det er lige imponerende hver gang man overværer det og ser det.
Jeg havde indlogeret mig for 2 overnatning for at komme på benene igen.
På tredjedagen rejste jeg med Vueling til Madrid og videre derfra tilbage til København.

Skriv et svar