OLD WAY II – HENREJSEDAG NOVEMBER

Start ByKøbenhavn til Winchelsea
Dato4. november 2022
Vejr+18 C – +20 C overskyet
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag2 km
Afstand tilbagelagt i alt91 km

Nu prøver jeg for 3. gang, om jeg ikke kan få vandret det sidste stykke til Canterbury på Old Way. Det er langt henne på året og vejret tegner ikke for godt. Regn hver dag. Men nu skal det altså være. Udover vejret er jeg også udfordret af, at jernbanearbejderne strejker den 5. 7. og 9. ds. og efter min plan skal jeg rejse 6 min med tog ca. 12 km fra Ham Street til Ashford International lørdag eftermiddag. Hvis det ikke kan lade sig gøre har jeg en plan B. Enten at begynde vandringen den 6. ds. eller vandre de yderligere 12 km i morgen. Men så bliver det en laaang dag. Jeg ankommer i eftermiddag til Winchelsea, der hvor jeg sluttede sidst. Jeg rejse til middag med fly fra København til Gatwick med Norweigian for derfra at tage tog via Skt, Pancras i London til Ashford International. Derfra med tog på lokalbanen til Winchelsea og så 2 km vandring til hotellet. Vandringen var i mørke, hvilket var ubehageligt, når man ikke rigtig kender vejens beskaffenhed og trafkkforhold.

Der er 4 vandredag til Canterbury. Så jeg forventer at være i Canterbury den 8. ds. om eftermiddagen og kan først nå fly fra Gatwick den. 9. ds. Altså så igen en dag hvor togene ikke kører. Hihi. Så enten tager jeg retur 10. eller 11.ds. alt efter det er Plan A eller B. Hvem siger det skal være nemt?? Det skal åbenbart ikke være nemt heller ikke denne gang. Det er til at le og græde over. Min rygsæk var ikke med flyet til Gatwick. Bagageudleveringen kunne ikke sige, hvornår den kommer frem her til Winchelsea Lodge, hvor jeg nu mindst skal overnatte 2 nætter. Måske inden for 48 timer. Krydser fingre. Så jeg har ikke engang en opladere. Meeeen imorgen tager jeg til Rye 6 km, der er et supermarked. Så kan jeg vel få det mest fornødne. Så må jeg jo tage en serieeftermiddag på værelset. Det er første gang i mere end de 10 år jeg har rejst Europa m.v. tyndt, at rygsækken ikke er kommet med flyet.

Skriv et svar