CAMINO PRIMITIVO – HJEMREJSEDAG

Start By Santiago til Madrid til Hillerød
Dato9. juni 2014
Vejr+18C tørt / regn
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt365 km
Hjemrejsen blev som planlagt mandag den 9. juni, hvor jeg fra mit ydmyge hotel i Santiago tog en taxa kl. 7.00 til lufthavnen uden for Santiago - Lavocolla.
Lufthavnen er relativ ny og vel på størrelse med lufthavnen i Billund. Gode faciliteter, nemt at komme gennem sikkerhedskontrollen. Jeg rejste med Iberia Express til Madrid og flyet afgik kl. 9.25 og ankom ca. 1 time senere. Kl. ca. 11.30 lettede Iberia Express fra Madrids lufthavn med destination Københavns Lufthavn, hvor jeg vil ankomme lidt før kl. 15.00.
Peter min soen og Teddy (min hund - Bichon Frise) hentede mig i lufthavnen.
Det er nu meget rart at være komme hjem igen og tilbage i de gamle rutiner efter knap 3 ugers omvandrende liv med et nyt overnatningssted hver dag.
Men også lidt vemodigt ikke skal skulle tilbringe dagene med pilgrimsvandring.

Skriv et svar