TOLOSANA II – HVILEDAG 2

Start byToulouse til Toulouse
Dato18. juli 2020
Vejr+25C – +30C   sol / sol
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt204 km
Jeg ved godt, hvorfor jeg har denne ekstra ufrivillige hviledag. To årsager er grunden der til. Dels at jeg ikke fik vandret længe frem mod Col du Somport, da jeg ikke rigtig kunne finde en sikker løsning på at kunne få transport tilbage til Toulouse, hvor jeg i morgen har booket fly til København.
Fleksibiliteten i transport er desværre ikke så stor i Coronatiden som under normale tilstande. Så hviledagen er ikke så spændende også fordi jeg har set det meste der er se i Toulouse, da jeg har været her flere gange. Men dagen skal jo bruges.
Så efter morgenmad på hoteller, i øvrigt et udmærket morgenmåltid, begav jeg mig ind mod centrum af Toulouse. På et gadehjørne fandt jeg en lille hyggelig café og fik et dejlig kop the og en friskbagt croissant.
Jeg tullede rundt og havnede ved katedralen og brugt lidt længere tid på at bese den. Videre til også at bese Basilique Saint-Sernin de Toulouse. Ind imellem gik jeg igennem den utrolig smukke park, som ligger i midten af centrum
På vej retur til hotellet købt jeg ind til frokost, som jeg kunne spise på værelset og derefter tage i middagslur.
Normalt nævner jeg ikke, at jeg faktisk arbejder når jeg er ude at vandre. Jeg er stadig aktiv inden for administration af ejendomme og da jeg har en enkeltmandsvirksomhed, så kan jeg ikke bare lægge arbejdet bag mig i flere uger. Så her om eftermiddag fik jeg lidt administrativt arbejde og et par telefonopringninger klaret.
Hotellet jeg har booket ligger 5 min. gang fra Toulouse Banegård, hvor der altid holder mange taxa, så der var ingen grund til at bestille transport til lufthavnen i morgen.

Skriv et svar