CAMINO INGLÉS -HJEMREJSEDAG

Start BySantiago de Compostela – København
Dato28. maj 2015
Vejr+25C sol – let brise
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt123 km
Jeg skulle tidlige op kl. 5.45 for at nå både at komme i bad, pakket rygsæk og spisemorgenmad inden jeg skulle med taxa til Santiago Lufthavn. Lufthavn ligger en lille halvtimes kørsel fra hotellet. Jeg skulle med Iberia via Madrid til København. Der var mange passagerer der skal rejse ud fra Santiago med de forskellige luftfartsselskaber denne formiddag. Flyet jeg skal med er helt fyldt. Jeg havde faktisk bestilt billet et par dage i forvejen på Iberias App. Indtjekning og security gik hurtigt og uden problemer. Flyet afgår til tiden og ankommer ligeledes til Madrid T4 til tiden. Jeg har kun 45 min i transfer til jeg skal med fly til København. T4 er en stor ankomst og afgangshal og der er om at finde den rigtige gate hurtigt. Men ingen problemer i. Flyet til København og også helt fyldt og det afgår til tiden. Ankomsten til København er også punktlig. Peter er kommet for at køre mig hjem.  

Skriv et svar