OLD WAY – DAG 10

Start ByHyth til Braham
Dato8. november 2022
Vejr+10C – 15C sol /blæst /regnbyge
Højdemeter op258 m
Højdemeter ned201 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag25 km
Afstand tilbagelagt i alt159 km

Det blev ikke et Herregårdshotel , men et Slotshotel her ved Barham. Når, men pyt, det går vel også. Broome Park hotel. Desværre må jeg nøjes med loftsetagen. Mere var der ikke råd til. Det var faktisk fint tørt vejr med sol og op til +15C til 1 km før slottet, så regnede det voldsomt i 2 min. så alt blev vådt. Heldigvis havde fra morgenstunden den røde lange regnfrakke på yderst, fordi det havde se truede ud tidlige på dagen. Jeg startede med at besøge Hythe Kirke og vandrede ned mod og øst på langs Royal Military Canal og derpå op i bakkerne mod nord for at kommer over M20 og uden om tilkørselsområdet, hvor biltogene igennem Tunnellen, bliver lastet med biler. Herefter vandrede jeg ca. 150 højdemeter op på en smal asfaltvej nordøst på og igennem The English Country Side and Rolling Hills. 10 km før Barham spiste jeg frokost på The Back Horse Pub I Densole. Lidt derfra kom jeg forbi en landhandel, hvor der stod Post Office. Jeg skulle købe et frimærke til det postkort jeg sender min datter, hver gang jeg er på pilgrimsvandring. Desværre kunne jeg ikke købe frimærket, fordi postkontoret først åbnede 20 min. senere sagde ekspedienten og slog beklagende ud armene. Fin service fra Royal Post. Godt mæt fortsatte jeg langs A260 – trafikeret landevej med gangsti ca. 4 km før det var muligt at svinge ind og vandre videre igen på en smal lokalvej de sidste kilometer. Dagens 25 km virkede let vandret, nok fordi set er sidste vandredag på Old Way i morgen, hvor jeg vandre ind i Canterbury.

Skriv et svar