CAMINO FRANCÉS – HJEMREJSEDAG I

Start BySantiago de Compostela til Madrid
Dato28. maj 2021
Vejr+13C – +25C sol / sol
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt334 km
Jeg skal med tog til Madrid. I disse Cowid19 tider er det lidt besværligt at rejse i EU. Jeg valgte at tage toget frem for at flyve.
Kl. 8.09 afgik toget stille fra Santiago station og roligt kørte det gennem det Galiciske landskab rundt og stadig ned langs bakkerne standsede ved et par stationer under vejs inden det på Mesetaten kørte ind på højhastighedsbanen og med 300 km/t kørte det sidste stykke til Estacion de Madrid-Chamartin. Rejsen tog lidt under 5 timer og det var egentlig en ganske god måde at rejse på.
Fra stationen vandrede jeg de 8 km til hotellet jeg har booket overnatning på. Hotellet er det samme som jeg ovenattede på sidst jeg vandre ud fra Madrid.

Skriv et svar