DEN DANSKE PILGRIMSRUTE – FYN SYD HJEMREJSEDAG

Start byWassersleben til Holbæk
Dato18. april 2024
Vejr+2 C – +10 C overskyet
Højdemeter opovervejende flad
Højdemeter nedovervejende flad
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag3 km
Afstand tilbagelagt i alt118 km

Efter 5 dages vandring fra Odense til Wassesleben er det nu tid til at vende retur og hjem. Jeg skal med tog fra Padborg Station kl. 8:50 til Slagelse. For at nå det, skal jeg med bus fra Kruså Busholdeplads, der ligger lige efter den Tysk-Danske grænse. Bussen afgår ca. 10 før toget afgår fra Padborg. For at få det det hele til at passe sammen skulle jeg bruge ca. 45 min til at vandre fra Hotel Wessesleben til bussen ved Kruså. Det hele kunne passe sammen, hvis jeg kunne spisemorgenmad kl. 7:00, hvilket heldigvis var muligt. I øvrigt en ganske fortræffelig morgenbuffet. Transporten fra Kruså til Slagelse gik fortræffelig og var i øvrigt uden nogen forsinkelser.

Skriv et svar