CAMINO FRANCÉS – 2012 – DAG 2

Start ByPuente la Reina til Esella
Dato18. april 2012
Vejrsmåregn
Højdemeter op350 m
Højdemeter ned330 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag24 km
Afstand tilbagelagt i alt24 km
Der gik lidt fejl i dagene, så her kommer den rigtige dag 9. Dagen starter i Puenta de la Reina og`går til Estalla. Vandringen er på godt 24 km. Vejret er perfekt nu, lune i luften. Kun lidt regn da vi går ind i Estella om aftenen. Vi har aftalt at bo på hotel. I øvrigt et ganske godt et, til fornuftig pris. 65 Euro inkl. aftensmad og morgenmad. Vi skal have ladet alle batterier op inkl. dem i os selv. Først tager vi en runde i den gamle bydel og for set den største kirke i byen. Utrolig flot nu med glasmosaik i vinduerne. Meget flotte altertavler.
Vi går vi i gennem en række små caminobyer på vejen fra den ene overnatning til den anden. Nu er der rigtig mange pilgrimme på vejen. Og der er nu konkurrence om at få plads på det bedste albergue på caminoen. Vi sover rigtig godt, uden at have andre pilgrimme omkring os. Så vi fik rigtig ladet op. 

Skriv et svar