OLD WAY II – DAG 3

Start ByGlynde – Willingdon
Dato13. september 2022
Vejr+20 C – +25C overskyet/fugtig
Højdemeter op218 m
Højdemeter ned285 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag26 km
Afstand tilbagelagt i alt26 km

Det blev en laaaang dag. Op kl. 3.30 for at være de obligatoriske 2 timer før afgang med Norwegian fra CHP til Gatwick. Derfra med Southern Trainline til Lewes og videre til Glynde, den lille stationsby jeg stoppede i i maj. Jeg har været igennem en række små hyggelige byer med hver sin kirke. Først Beddingham, Littledene, Firle, så en vandring op på Southwest Downs og vandrede på plateauet ved Firle Beacon i 220 m højde for derfra at vandre ned til Alciston og vandre op igen til Berwick og så ned til Alfriston og så op over Windover Hill og ned igennem Folkington og op igennem Jevington og ned til Lover Willingdon. Man bliver helt stakåndet af al den vandren op og ned og så i et lummert vådt vejr, hvor det regnede for lidt til regnjakke og for meget til ikke til at have den på. + 20C til + 25C, så klamvåd blev jeg. Fordi jeg først var i Glyde omkring kl. 11.30 var jeg først på mit overnatningssted kl. 18.30. Godt mør og træt af de mange højdemeter op og ned. Lige så mange kirke, som der var byer besøgte jeg. Kirkerne var alle i dag åbne, fordi der ligger en kondolencebog i hver kirke, hvor du som besøgende kan skrive et par mindeord til/om den afdøde dronning Elisabeth II. Kirkerne er alle middelalder kirker fra 10. til 12. århundrede, nogen i bedre stand end andre og nogen større end andre. Jeg overnatter på et lille hotel i Willingdon ud til Old Way. Receptionisten er flygtet fra Persien da præstestyret i Iran tog magten og boede og arbejdede i 25 år i Tyskland og derefter nu i UK. Man møder mange spændende mennesker på sin vandring.

Skriv et svar