Om DenGamlePilgrim

Mit navn er Erik Hjulmand, jeg er +77 år, og jeg er fra Danmark. Så tænker du måske, hvorfor er jeg blevet pilgrim? Det er en interessant historie! Den kan du læse mere om under Pilgrimsemner.
Jvari Pas nær Gudauri i Georgien – september 2019

Jeg er uddannet som statsautoriseret ejendomsmægler og valuar og Administrator AD, samt uddannet i et penge institut. og har arbejdet hos Skanska.

Jeg har altid beskæftiget mig med ejendomme, først som ejendomsmægler og senere som ejendomsadministrator, ejendomsøkonom og senest som ejendomsrådgiver.

I mine yngre år spillede jeg meget golf – og ellers aldrig dyrket anden sport eller motion.

Santiago de Compostela – maj 2021

De senest 11 år har jeg gjort en del af min livsstil til at være pilgrim, når jeg årligt har taget på 2 eller 3 lange pilgrimsvandringer på de gamle kulturveje i Europa og med en afstikker til Israel med en vandring fra Nazareth rundt om Galilee Sea og retur til Nazareth og på pilgrimsruten The Military  Highway i Georgien i Caucasus.

Jeg har indtil nu her primo 2023 været på 30 pilgrimsvandringer og 3 pilgrimsfærde.

Interesserer mig for spansk middelalder historier, med focus på pilgrimsvandringer og for arkitektur især af kirker og katedraler.

Har de seneste 11 år vandret mere end 11.900 km i Spanien, men også i Storbritannien, Danmark, Sverige, Frankrig, Schweiz, Italien, Israel og Georgien og taget på pilgrimsfærd i Armenien, Bosnien-Herzegovina, Sverige og Georgien.

Gegerti Trinity Chruch – Stepahnsminda – Georgien september 2019
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er 20221109_145959-461x1024.jpg
Canterbury Cathedral november 2022