CAMINO FRANCÉS – 2012 – DAG 11

Start ByBurgos til Hontanas
Dato27. april 2012
Vejrregn / regn
Højdemeter op180 m
Højdemeter ned180 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag21 km
Afstand tilbagelagt i alt239 km
Jeg ved snart ikke hvad jeg skal fortælle om vandringen den var simpelhed rædselsfuld. Det har nu regnet i 36 timer og vi vandrede i dag i 6 af dem. Poncho. Drivvåde klamme og for at sige det skide kolde ankom vi til det kommunale albergue i Hontanas en møg flække på Mesetan uden noget interessant. Der var ikke varme på alberguet. Alt vort tøj var vådt og ikke nok med det så var vores bukser og sko møgbeskidte fordi vi ca. 15 af de 21 km gik på en markvej i pladder. Det var vådt og tungt. Vi ankom kl 14 som nr. 2 og 3 på alberguet. Jeg har fået ondt i halsen og gik i seng efter at have vasket tøj. Sov til kl. 20 stod op for at spise på den lokale bar tapas og gik som sædvanlig igen i seng kl. 22. Og sov igen til kl. 6.30. En rigtig møg dag også fordi jeg har forstrukket en muskel på ydersiden af højre skinneben. Men Manfred min tyske ven har et helt husapotek med. Så Voltaren og nogle mystiske japanske dråber og et biprodukt er nu igangsat med af få mig på fødder igen.

Skriv et svar