CAMINO FRANCÉS – DAG 1

Start ByLeón til San Martin del Camino
Dato11. maj 2021
Vejr+3C – +15C småregn / overskyet
Højdemeter op151 m
Højdemeter ned107 m
Sværhedsgradmoderat
Afstand tilbagelagt i dag 29 km
Afstand tilbagelagt i alt29 km
Hvordan kan man vandre 5 km fejl (eller for meget) når man har gule pile at holde sig til?
Fra Leon til San Martin del Camino er officielt 24 km.
Jo, som de tidligere pilgrimsvandringer vandrede jeg logisk af den alternative rute fordi den går ud over landskabet og ikke langs med hovedlandevejen.
Imidlertid ligger San Martin del Camino ud til landevejen. Da jeg indså dette var jeg bare kommet fordi afstandspunktet, hvor jeg kunne få korrigeret retningen uden at skulle lægge kilometer til. Så det blev en vandretur bagud over marker på markveje tilbage til byen. Ærgerligt.
I går var der +23C på værelset, i dag er der det halve og jeg må i soveposen i nat med lagendyne over. Det var en kold fornøjelse at være i bad.
Jeg overnatter på et albergue i eget værelse med bad - Albergue Pereginos Santa Ana, hvor jeg får aftensmad. Værtsparet er et sødt ægtepar der kan engelsk. 
På dagen mødte jeg en ung tysk mand, der var startet i Saint Jean de Pied de Port (fransk/spanske grænse i Pyrenæerne). Og her på alberguet er en håndfuld spanske pilgrimme også på pilgrimsvandring til Santiago.
Så der er pilgrimme på vandring mod Santiago nu. 
Vejret har været noget ustadigt - småregn, sol blæst og startede med +3C til morgen og sluttede med +14C.
Sammenfattet har det været en lidt udfordrende dag på flere måder.
Nu håber jeg at natten ikke bliver for kold.

Skriv et svar