PILGRIMS WAY – DAG 6

Start ByReigate – Albury
Dato15. april 2023
Vejr+5C – +14C sol – overskyet/sol
Højdemeter op130 m
Højdemeter ned163 m
Sværhedsgradmiddel
Afstand tilbagelagt i dag23 km
Afstand tilbagelagt i alt146 km

Det regnede hele natten. Vådt så det ud, da jeg trak gardinerne fra vinduet og kikkede ud. Men det regnede dog ikke.

Da der ikke blev serveret morgenmad på overnatningsstedet, havde jeg om aftenen købt ind til morgenmad.

Der var ikke en sjæl i ejendommen, så jeg lod nøglen sidde udvendig i værelsesdøren og lukke mig selv ud i den våde og kolde morgen. det var en søvnig by her på en lørdag, der var ved at vågne op, da jeg vandre ud langs hovedgaden og ud gennem et villakvarter for igen at havne på A25.

Med al den regn, valgte jeg nemlig igen at vandre langs A25.

Hen på formiddagen kunne jeg for første gang i 3 dage skifte til sweater, fra tøj der kunne tåle regn, da de tunge skyer delte sig og solen kunne titte frem.

Igen i dag var der cykel/gangsti og trafikken var meget mindre intens.

Vandringen var faktisk med en del højdemeter, da jeg vandrede igennem Surrey Hills. Et grønt og bakket landskab. I bakkerne kunne man se kalkformationerne, som gør at landsbrugsjorden er frodig.

Første by der vandres igennem er Dorking (på størrelse med Holbæk) der i en solbeskinnet lørdag var pakket med biler og mennesker på den smalle hovedgade. Der skulle købes ind og folk hyggede sig på cafeerne. Jeg valgte at købe en croissant og drikke en kop chokolade på en af de hyggelige cafeer inden jeg igen vandrede ud af byen – nu på en mindre befærdet vej.

De næste var blot småbyer i det bakkede grønne landskab og i landsbyen Abinger Hammer ved River Tillingboune spise jeg frokost i en Pub ned til floden.

Dagens slutdestinstion er Albury, en lille piturisk by i Surrey Hills med 1.200 indbyggere nær Guildford.

Her har jeg booket overnatning på The Drummond Inn, der åbenbart ikke blot er byens mødested, men egnens. Gårdhaven og restauranten er her til aften velbesøgt i det nu dejlige forårsvejr.

Jeg sluttede dagen af med en stor gin og tonic og bestilte en let anretning som aftensmad.

For overnatning inkl. morgenmad betalte jeg £ 181, hvilket på grund af at det var weekend stadig var en høj pris trods den høje standard og lækre værelse.

Skriv et svar