CAMINO ARAGONÉS – DAG 1

Start ByPau til Col de Somport til Castillo de Jaca
Dato10. april 2012
Vejrrædselsfuldt vådt / regn / slud
Højdemeter op110 m
Højdemeter ned740 m
Sværhedsgradhård
Afstand tilbagelagt i dag26 km
Afstand tilbagelagt i alt26 km
Terræn. Bakke op, bakke ned Var det ikke for Manfred fra Dusseldorf - 40 - der er videoingeniør og selvstændig med kone hjemme - så havde ingen af os nået at finde et åbent albergue for overnatning. Det siges jo, at på Caminoen får du den hjælp du har brug for, når det er mest ventet. Det er så hændt i dag. 3 albergues, der var lukket og det sidste var så åbent. Utroligt. Så det har været en barsk start. Rigtig barsk. Så nu kan det kun blive bedre. Manfred og jeg er enige om at vandre sammen i morgen. Vi taler engelsk indbyrdes. Og vi har talt om alt fra familie, job, økonomi, levevis til politik. Utrolig som vi deler livsopfattelse. Så noget må der være på den Camino om, at du få den støtte du har brug for. Er godt træt i fødder, overben og ryg af at gå på mudrede og glatte stier Andre gange med rullesten og glatte klippestykker. Men hvilken natur: sne, vandfald, snedækkede bjerge, skove, og landsbyer både gamle og helt nyopførte, der er totalt affolket. Spanierne er rigtig søde og hjælpsomme og jeg tror helt bestemt de anser os for vanvittige at gå Caminoen så tidligt. Faktisk har vi kun set en pilgrim mere. Underligt ikke? Eller? 
Det sætter, at lige netop Manfred og jeg skulle slå følgeskab præcis den dag i relief, at på Caminoen får du den hjælp du har brug for, når det er mest ventet. Det er så hændt i dag. 3 albergues, der var lukket og det sidste var så åbent. Utroligt. Så det har været en barsk start.
Rigtig barsk. Så nu kan der kun blive bedre. Manfred og jeg er enige om at vandre sammen i morgen. Vi taler engelsk indbyrdes. Og har talt om alt fra familie, job, økonomi, levevis til politik. Utrolig som vi deler livsopfattelse. Så noget må der være på den Camino om, at du få den støtte du har brug for. Er godt træt i fødder, overben og ryg af at gå på mudrede og glatte stier Andre gange med rullesten og glatte klippestykker. Men hvilken natur: sne, vandfald, snedækkede bjerge, skove, og landsbyer både gamle og helt nyopførte, der er totalt affolket. Spanierne er rigtig venlige og hjælpsomme og jeg tror helt bestemt de anser os for vanvittige at gå Caminoen så tidligt. Faktisk har vi kun set en pilgrim mere. Underligt ikke? Eller? Det sætter i relief, at lige netop Manfred og jeg skulle slå følgeskab præcis den her dag.

Skriv et svar