VIA SANCTI MICHAELIS – 2024 – ETAPE 6 – HJEMREJSEDAG

Start ByIalysos – København
Dato26. februar 2024
Vejr+14 C – +6 C overskyet/ frist vind
Højdemeter opn/n
Højdemeter nedn/n
Sværhedsgradn/n
Afstand tilbagelagt i dag0 km
Afstand tilbagelagt i alt38 km

Vejrudsigten om aftenen viste, at det ville blive regn og blæst. Det sidste var en realitet, da jeg stod op og det med regnen blev det aldrig til. Jeg havde faktisk planlagt at vandre de knap 6 km langs stranden til lufthavnen, men havde om aftenen bestilt taxa, da det jo ville blive regn. Taxaen ankom kl. 8:00 og det tog kun et kvarter til lufthavnen, så jeg ankom alt for tidligt. Flyet fra Aegean jeg havde booket angik kl. 10:55 Athen, hvor jeg havde 1½ times transferer til flyet til København. Både lufthavnen på Rhodos og Athens lufthavn er nogle triste lufthavne. Derimod må jeg rose Aegean for gode fly og rigtig god betjening og at flyene afgik og ankom til tiden. Jeg ankom faktisk før annonceret tid til CHP.

Skriv et svar