VIA DE LA PLATA I – DAG 8

Start byVillafranca de los Barros til Torremajia
Dato9. oktober 2014
Vejr+20 regn / regn / regn
Højdemeter op70 m
Højdemeter ned120 m
Sværhedsgradlet
Afstand tilbagelagt i dag29 km
Afstand tilbagelagt i alt208 km
En rigtig meget interesseløs vandring i dag. Og den var lang. Lang både fysisk og fordi den nu foregik i regnvejr.
Første dag i regn. Poncho på. Og så gik vand ringen første gang på Calzada Romana, men den er der ikke meget tilbage af. Der er intet. Kun en markering af traceet.
Det var lige ud efter en lineal mere end 15 km.
Jeg skulle finde et overnatningssted og gik ind i en lokal restaurant og fik der anvist et albergue i den ende af byen, hvor caminoen vandres ud af byen. Så det var vel OK. Også fordi det var et privat albergue og pænt og nydeligt. Det viste sig så, at jeg var den eneste beboer den nat. Det var jo super.
Om aftenen var jeg tilbage i restauranten for at spise og der mødte jeg igen de 3 franskmænd og en tyske dame og vi fik et godt måltid sammen. Og vi fik alt for meget rødvin den aften. Men det var hyggeligt.

Torremejia
 
Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal skrive om byen. Den har 2.200 indbyggere, hvad den lever af er nok mest agerbrug. Den er centrum for daglejere, for de stod på hvert hjørne næste morgen og ventede på at blive kørt ud i markerne.
Byen ligger omkring en landevej og har kendt bedre tider. Der er lidt små forretninger og ellers intet.

Skriv et svar