CAMINO PRIMITIVO – DAG 7

Start ByBerducedo til Grandas de Salime
Dato30. maj 2014
Vejr+8C -+15C tåge / regn / sol
Højdemeter op650 m
Højdemeter ned820 m
Sværhedsgradhård
Afstand tilbagelagt i dag20 km
Afstand tilbagelagt i alt181 km
Det våde vejr fortsætter, det er ved at være uudholdeligt. Og vandringen fortsætter gennem det meget bakkede landskab. I dag er det på stier gennem skove og nogle kilometer på asfaltvej. 
Der var en hård vandring ned over en 6 km strækning, hvor der blev vandret omkring 800 højdemeter ned. Heldigvis var det på nogle skovstier ned til den kunstige sø Embalse de Salim. Søen er opstemmet til brug for et elektricitetsværk, der er baseret på vandkraft. Man kan se vandstanden i søen og dermed få en fornemmelse af omfanget af dens størrelse.
På dagens vandring skal jeg op til en ikke særlig stor by Grandas de Salim, hvor jeg vil overnatte på hotel, simpel hen for at få vasket mit tøj og få det tørt, her efter den megen regn. Og jeg har også behov for at en ordentlig nattesøvn for mig selv. Heldigvis er det godt vejr, da jeg vandre ind i byen efter at have vandre 600 m op til den. Den ligger ude her i bakkerne.
På vandringen her til mødte jeg en dansk pilgrim - Niels fra Århus, som jeg fik vandret noget af dagens vandring sammen med. Det var meget hyggeligt.
Hotellet ligger mit i byen og har restaurant, så der kan jeg indtage aftensmad og morgenmad.
Da det har været en ikke så lang dag, kunne jeg i ro og mag får vasket tøjet og hængt det til tørre og jeg kunne også i fred og ro selv gå i bad. Efterfølgende kunne jeg tag et hvil på hotelværelset.
Efter en tur rundt i byen, kunne jeg spise aftensmad i hotellet restaurant og gå tidlig i seng.

Skriv et svar